Terror-rakettene fra Gaza krevde sitt fjerde israelske offer

En israelsk mann døde av skadene da en terror-rakett fra Gaza slo ned i Ashdod søndag.

Tre biler i den israelske byen Ashdod er fullstendig ødelagt av en terror-rakett fra Gaza-stripen. Bildet er fra krigen i 2014. (Foto: IDF)
Tre biler i den israelske byen Ashdod er fullstendig ødelagt av en terror-rakett fra Gaza-stripen. Bildet er fra krigen i 2014. (Foto: IDF)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Terrororganisasjonene på Gaza-stripen fortsatte bombardementet av israelske byer søndag. I Ashdod ble en israelsk mann kritisk skadet da en rakett slo ned i trappeoppgangen da han var på vei til å løpe i bomberommet. Mannen døde senere av skadene, melder israelsk politi søndag kveld.

Mannen er den fjerde israeleren som er drept i rakettangrepene som startet lørdag morgen.

En firebarnsfar ble alvorlig skadet da en rakett traff huset hans og han døde på vei til sykehuset søndag morgen. 58-åringen var den første israeleren som blir drept av rakettangrep siden Gaza-krigen i 2014.

En 22 år gammel mann døde av skadene han pådro seg da fabrikken han jobbet på i Ashkelon ble truffet. Flere andre på fabrikken ble skadet i angrepet. Tilstanden er fortsatt alvorlig for en av dem. I tillegg ble en 60 år gammel mann kritisk skadet da bilen hans ble truffet nær Gaza-grensen. Han omkom senere på sykehuset, meldte MIFF tidlig søndag formiddag.

Forrige artikkelTo israelere drept i nye rakettangrep
Neste artikkelNorge fordømmer rakettilden mot Israel
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.