To israelere drept i nye rakettangrep

Redningsmannskaper ved fabrikken som ble truffet av en rakett. En av de skadde døde på sykehuset. (Foto: MDA)
Redningsmannskaper ved fabrikken som ble truffet av en rakett. En av de skadde døde på sykehuset. (Foto: MDA)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Søndag ettermiddag ble to israelske menn drept da de ble truffet av raketter fra Gazastripen. En 22 år gammel mann døde av skadene han pådro seg da fabrikken han jobbet på i Ashkelon ble truffet. Flere andre på fabrikken ble skadet i angrepet. Tilstanden er fortsatt alvorlig for en av dem. I tillegg ble en 60 år gammel mann kritisk skadet da bilen hans ble truffet nær Gaza-grensen. Han omkom senere på sykehuset, skriver Times of Israel.

Dermed har tre israelere mistet livet det siste døgnet. Tidlig søndag morgen ble en 58 år gammel firebarnsfar drept da en rakett traff huset hans. Flere personer er i tillegg til dette alvorlig skadet. Lørdag ble en eldre kvinne alvorlig skadet da en rakett eksploderte i nærheten av henne.

Siden lørdag morgen er det avfyrt nærmere 500 raketter mot Israel. De fleste rakettene er skutt ned av rakettforsvaret Iron Dome, men ikke alle. Flere raketter har truffet bolighus, barnehage, skole og andre bygninger.

Artikkelen fortsetter under annonsen


Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag