To knivstukket i terrorangrep i Jerusalem

Tilstanden er alvorlig for et av ofrene.

Helsepersonell behandler et av ofrene etter knivstikkingen i Gamlebyen 31. mai. (Foto: Magen David Adom)

To personer ble skadet, en av dem alvorlig, da de ble knivstukket av en terrorist i Gamlebyen i Jerusalem fredag morgen, skriver Times of Israel.

– Rundt klokken 06.20 entret gjerningsmannen Damaskusporten. Han knivstakk en mann på innsiden og begynte å løpe fra stedet. På veien så han en 16 år gammel gutt og knivstakk han også, opplyser det israelske politiet.

Den mistenkte, en 19 år gammel palestiner fra Vestbredden, ble så skutt og drept av politiet. Terrorangrepet skjedde på den siste fredagen i ramadan, som er en periode med økt spenning i området. Etter angrepet har politiet utplassert ekstra politi i og rundt Gamlebyen.

Mannen som ble angrepet rett innenfor Damaskusporten ble knivstukket i halsen og hodet. Tilstanden hans skal være alvorlig.

– Jeg så en mann i 40-årene som lå på bakken ved Damaskusporten. Han var nesten ikke ved bevissthet og hadde knivskader i overkroppen. Jeg gav ham førstehjelp, stoppet blødningen og han ble raskt fraktet vekk med ambulanse, sier en av ambulansemedarbeiderne.

Det andre offeret ble knivstukket i ryggen nær Hurva-synagogen. Tilstanden hans er moderat. Begge ofrene får nå behandling på sykehus.

Artikkelen fortsetter under annonsen

‪Footage of the terror attack that happened in the Old City in Jerusalem.‬‪A Palestinian teenage terrorist stabbed and injured two people earlier this morning. He was neutralized by the Israeli police.‬

Publisert av StandWithUs Fredag 31. mai 2019


Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise