To knivstukket i terrorangrep i Jerusalem

Tilstanden er alvorlig for et av ofrene.
Helsepersonell behandler et av ofrene etter knivstikkingen i Gamlebyen 31. mai. (Foto: Magen David Adom)

To personer ble skadet, en av dem alvorlig, da de ble knivstukket av en terrorist i Gamlebyen i Jerusalem fredag morgen, skriver Times of Israel.

– Rundt klokken 06.20 entret gjerningsmannen Damaskusporten. Han knivstakk en mann på innsiden og begynte å løpe fra stedet. På veien så han en 16 år gammel gutt og knivstakk han også, opplyser det israelske politiet.

Den mistenkte, en 19 år gammel palestiner fra Vestbredden, ble så skutt og drept av politiet. Terrorangrepet skjedde på den siste fredagen i ramadan, som er en periode med økt spenning i området. Etter angrepet har politiet utplassert ekstra politi i og rundt Gamlebyen.

Mannen som ble angrepet rett innenfor Damaskusporten ble knivstukket i halsen og hodet. Tilstanden hans skal være alvorlig.

– Jeg så en mann i 40-årene som lå på bakken ved Damaskusporten. Han var nesten ikke ved bevissthet og hadde knivskader i overkroppen. Jeg gav ham førstehjelp, stoppet blødningen og han ble raskt fraktet vekk med ambulanse, sier en av ambulansemedarbeiderne.

Det andre offeret ble knivstukket i ryggen nær Hurva-synagogen. Tilstanden hans er moderat. Begge ofrene får nå behandling på sykehus.

https://www.facebook.com/StandWithUs/videos/346547732727999/

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise