17 år gamle Rina drept, faren og broren alvorlig skadet i terrorangrep

En bombe har gått av ved et populært turistmål nær Dolev på Vestbredden.
17 år gamle Rina Shnerb fra Lod i Israel ble drept i et terrorangrep fredag 23. august. (Foto: Privat)

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

En 17 år gammel israelsk jente ble drept da terrorister sprengte en bombe ved Ein Bubin-kilden på Vestbredden fredag morgen. Hennes 19 år gamle bror og 46 år gamle far ble også alvorlig skadet i angrepet. En talsperson for det israelske forsvaret sier det foreløpig ikke er klart om en bombe ble kastet mot familien eller om den var plantet på stedet hvor de befant seg.

– Redningspersonell behandler tre personer med alvorlige skader, en 46 år gammel mann, en 19 år gammel mann og en 17 år gammel jente, opplyste ambulansetjenesten på stedet, ifølge Times of Israel.

Faren og sønnen ble fraktet med helikopter til sykehuset i Jerusalem med alvorlige skader, mens den 17 år gamle datteren ble behandlet på stedet med livstruende skader. Livet hennes stod ikke til å redde. Terrorangrepet fant sted i samme området som Dani Gonen ble drept av terrorister i 2015.

Den omkomne 17-åringen er identifisert som Rina Shnerb fra Lod i Israel.

Den siste tiden har det vært flere terrorangrep mot israelere på Vestbredden. 18 år gamle Dvir Sorek ble knivstukket og drept tidligere i august. Og forrige fredag kjørte en palestinsk terrorist på to israelske tenåringer med en stjålet bil. Tenåringene ble alvorlig skadet i angrepet.

Store militære styrker leter nå etter terroristene bak siste angrep. Det er satt opp veisperringer over store deler av Vestbredden i jakten på dem.

Et IDF-helikopter i området hvor terrorangrepet fant sted på morgenen fredag 23. august 2019. (Skjermdump fra filmklipp på Twitter)

Se MIFFs direktesending om terrorangrepet på YouTube.

Se MIFFs direktesending om terrorangrepet på Facebook.

SISTE: Terroristene drepte 17 år gammel israelsk jente og skadet hennes far og bror

SISTE: Terroristene drepte 17 år gammel israelsk jente og skadet hennes far og bror

Publisert av Med Israel for fred (MIFF) Fredag 23. august 2019Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise