Fire granater avfyrt fra Gaza mot Israel

En av granatene eksploderte på et øde område inne i Israel.

Terrorister i Gaza avfyrer en granat mot Israel. Bildet er tatt 29. mai 2015, og mennene tilhører DFLP. (Illustrasjonsfoto: Flash90)
Terrorister i Gaza avfyrer en granat mot Israel. Bildet er tatt 29. mai 2015, og mennene tilhører DFLP. (Foto: Flash90)

Terrorister på Gazastripen brukte bombekastere til å skyte fire granater mot Israel tirsdag ettermiddag. Tre landet inne på den palestinske enklaven, mens en landet inne på et tomt område i Israel, skriver Jerusalem Post.

Det israelske forsvaret svarte med å angripe en ubemannet Hamas-post på Gaza. De ti siste dagene har det vært flere rakettangrep mot det sørlige Israel. Siden forrige fredag er det avfyrt 13 raketter og granater fra Gaza. Søndag ble en rakett skutt ned over en konsert i den sørlige byen Sderot.

Forrige artikkelIsrael svært bekymret for mulige samtaler mellom USA og Iran
Neste artikkelPresident Rivlin møtte arabiske og jødiske fotballspillere for å markere starten på sesong 2019-2020
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.