Fire granater avfyrt fra Gaza mot Israel

Terrorister i Gaza avfyrer en granat mot Israel. Bildet er tatt 29. mai 2015, og mennene tilhører DFLP. (Illustrasjonsfoto: Flash90)
Terrorister i Gaza avfyrer en granat mot Israel. Bildet er tatt 29. mai 2015, og mennene tilhører DFLP. (Foto: Flash90)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Terrorister på Gazastripen brukte bombekastere til å skyte fire granater mot Israel tirsdag ettermiddag. Tre landet inne på den palestinske enklaven, mens en landet inne på et tomt område i Israel, skriver Jerusalem Post.

Det israelske forsvaret svarte med å angripe en ubemannet Hamas-post på Gaza. De ti siste dagene har det vært flere rakettangrep mot det sørlige Israel. Siden forrige fredag er det avfyrt 13 raketter og granater fra Gaza. Søndag ble en rakett skutt ned over en konsert i den sørlige byen Sderot.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag