Far (60) og sønn (17) knivstukket

To israelere ble knivstukket ved landsbyen Azzoun på Vestbredden.

Her legges den skadde soldaten inn i ambulansen på Golan-høydene onsdag. (Foto: Tazpit)
Ambulansepersonell tar seg av en skadd person. Bildet er fra en annen anledning. (Illustrasjonsfoto: Tazpit)

To israelere ble skadet i et knivangrep nær den palestinske byen Azzoun på Vestbredden lørdag 7. september. En av de skadde, en 17 år gammel gutt, ble alvorlig skadet. Den andre, en 60 år gammel mann, ble lettere skadet med knivskader i hånden. De to skal være far og sønn fra det sørlige Israel.

Guttens onkel skal også ha vært med, men han ble ikke skadet i angrepet. Familien skal ha hatt en tannlegetime i byen, skriver avisen Ha’aretz.

Det israelske forsvaret sier det dreier seg om et terrorangrep. Gjerningspersonen skal være en 15 år gammel palestinsk gutt. De skadde er fraktet til sykehus.

Forrige artikkelFem raketter avfyrt fra Gaza
Neste artikkelIsraelere overfalt av arabere i Polen
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -