Netanyahu måtte evakuere valgmøte etter rakettangrep

Flere raketter ble avfyrt mot den israelske byen Ashdod fra Gaza.
Her får Netanyahu beskjed av sikkerhetsvaktene sine om å evakuere valgkampmøtet. (Foto: Skjermdump)

Tirsdag kveld gikk rakettalarmen i de israelske kystbyene Ashdod og Ashkelon etter at det ble avfyrt flere raketter fra Gazastripen. Rundt 400.000 mennesker måtte løpe i sikkerhet. Det måtte også Israels statsminister Benjamin Netanyahu, som holdt valgmøte i Ashdod, skriver Times of Israel.

Netanyahu skal ha bedt tilhørerne i lokalet om å rolig evakuere rommet. Han skal ha kommet tilbake og fullført møtet da faren var over.

Flere politikere hadde valgmøte i byen. Benny Gantz, leder av partiet Blue and White, og tidligere forsvarsminister Avigdor Lieberman måtte også evakuere da rakettalarmen gikk. Bomberommene i de to byene er åpnet.

Det er ikke kommet meldinger om fysiske skader, men en 46 år gammel kvinne blir behandlet på sykehus for sjokkskader. En av rakettene ble skutt ned av rakettforsvaret Iron Dome. En annen eksploderte i et tomt område.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise