Netanyahu måtte evakuere valgmøte etter rakettangrep

Flere raketter ble avfyrt mot den israelske byen Ashdod fra Gaza.

Her får Netanyahu beskjed av sikkerhetsvaktene sine om å evakuere valgkampmøtet. (Foto: Skjermdump)

Tirsdag kveld gikk rakettalarmen i de israelske kystbyene Ashdod og Ashkelon etter at det ble avfyrt flere raketter fra Gazastripen. Rundt 400.000 mennesker måtte løpe i sikkerhet. Det måtte også Israels statsminister Benjamin Netanyahu, som holdt valgmøte i Ashdod, skriver Times of Israel.

Netanyahu skal ha bedt tilhørerne i lokalet om å rolig evakuere rommet. Han skal ha kommet tilbake og fullført møtet da faren var over.

Flere politikere hadde valgmøte i byen. Benny Gantz, leder av partiet Blue and White, og tidligere forsvarsminister Avigdor Lieberman måtte også evakuere da rakettalarmen gikk. Bomberommene i de to byene er åpnet.

Det er ikke kommet meldinger om fysiske skader, men en 46 år gammel kvinne blir behandlet på sykehus for sjokkskader. En av rakettene ble skutt ned av rakettforsvaret Iron Dome. En annen eksploderte i et tomt område.

Forrige artikkel– Jeg vil annektere bosetningene og Jordandalen hvis jeg blir gjenvalgt
Neste artikkelNye rakettangrep mot Israel fra Gaza
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.