Netanyahu måtte evakuere valgmøte etter rakettangrep

Her får Netanyahu beskjed av sikkerhetsvaktene sine om å evakuere valgkampmøtet. (Foto: Skjermdump)

Tirsdag kveld gikk rakettalarmen i de israelske kystbyene Ashdod og Ashkelon etter at det ble avfyrt flere raketter fra Gazastripen. Rundt 400.000 mennesker måtte løpe i sikkerhet. Det måtte også Israels statsminister Benjamin Netanyahu, som holdt valgmøte i Ashdod, skriver Times of Israel.

Netanyahu skal ha bedt tilhørerne i lokalet om å rolig evakuere rommet. Han skal ha kommet tilbake og fullført møtet da faren var over.

Flere politikere hadde valgmøte i byen. Benny Gantz, leder av partiet Blue and White, og tidligere forsvarsminister Avigdor Lieberman måtte også evakuere da rakettalarmen gikk. Bomberommene i de to byene er åpnet.

Det er ikke kommet meldinger om fysiske skader, men en 46 år gammel kvinne blir behandlet på sykehus for sjokkskader. En av rakettene ble skutt ned av rakettforsvaret Iron Dome. En annen eksploderte i et tomt område.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag