Nye rakettangrep mot Israel fra Gaza

For andre dag på rad er det avfyrt raketter mot det sørlige Israel.
Rakettangrep fra Gaza mot Israel. (Illustrasjonsfoto: IDF)
Rakettangrep fra Gaza mot Israel. Dette bildet er fra Gaza-krigen i 2014. (Illustrasjonsfoto: IDF)
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

Tre raketter ble avfyrt fra Gaza mot Israel onsdag ettermiddag, skriver Ha’aretz. Rakettalarmen skal ha ult i flere israelske lokalsamfunn langs Gaza-grensen. Det er ikke kommet meldinger om at noen er fysisk skadet.

Et av prosjektilene landet nær bebyggelse og førte til mindre materielle skader på et bolighus. De andre rakettene skal ha truffet øde områder.

Det er andre dag på rad det avfyres raketter fra Gaza. Tirsdag kveld måtte 400.000 innbyggere evakueres da rakettalarmen gikk i kystbyene Ashdod og Ashkelon. Blant dem som måtte evakuere var Benjamin Netanyahu.

– Stemningen er veldig spent i området, sier en innbygger i Ashdod.

Israel svarte etter tirsdagens angrep med å bombe rundt 15 Hamas-mål. Det er ikke meldt om at noen ble drept eller skadet i det israelske angrepet.

Et av prosjektilene skal ha landet på et jorde i Hof Ashkelon-regionen i det sørlige Israel. (Foto: Hof Ashkelon Region)

Dersom du ikke ser kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise