Nye rakettangrep mot Israel fra Gaza

For andre dag på rad er det avfyrt raketter mot det sørlige Israel.

Rakettangrep fra Gaza mot Israel. (Illustrasjonsfoto: IDF)
Rakettangrep fra Gaza mot Israel. Dette bildet er fra Gaza-krigen i 2014. (Illustrasjonsfoto: IDF)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Tre raketter ble avfyrt fra Gaza mot Israel onsdag ettermiddag, skriver Ha’aretz. Rakettalarmen skal ha ult i flere israelske lokalsamfunn langs Gaza-grensen. Det er ikke kommet meldinger om at noen er fysisk skadet.

Et av prosjektilene landet nær bebyggelse og førte til mindre materielle skader på et bolighus. De andre rakettene skal ha truffet øde områder.

Det er andre dag på rad det avfyres raketter fra Gaza. Tirsdag kveld måtte 400.000 innbyggere evakueres da rakettalarmen gikk i kystbyene Ashdod og Ashkelon. Blant dem som måtte evakuere var Benjamin Netanyahu.

– Stemningen er veldig spent i området, sier en innbygger i Ashdod.

Israel svarte etter tirsdagens angrep med å bombe rundt 15 Hamas-mål. Det er ikke meldt om at noen ble drept eller skadet i det israelske angrepet.

Et av prosjektilene skal ha landet på et jorde i Hof Ashkelon-regionen i det sørlige Israel. (Foto: Hof Ashkelon Region)
Forrige artikkelNetanyahu måtte evakuere valgmøte etter rakettangrep
Neste artikkelStørre frihet for hijab-bruk i Israel enn i EU
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.