Kvinne døde nesten ett år etter at hun ble alvorlig skadet i et rakettangrep

460 raketter ble skutt mot Israel i løpet av 25 timer. Flere boliger og leilighetsbygg ble truffet. (Foto: Skjermdump YouTube)
To personer ble drept og en alvorlig skadet da en rakett traff dette leilighetsbygget i 2018. (Foto: Skjermdump YouTube)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

En eldre kvinne som ble alvorlig skadet i et rakettangrep fra Gazastripen i november i fjor døde i forrige uke på sykehuset, skriver Times of Israel.

I løpet av en 24-timersperiode i november 2018 avfyrte terrorister på Gaza flere hundre raketter mot sivilbefolkningen i Israel. En av rakettene traff en fireetasjers bygning i Ashkelon. 74 år gamle Nina Gisdenanova befant seg i bygningen og ble alvorlig skadet. Hun var innlagt på sykehus fram til hun døde av skadene i forrige uke på Sheba-sykehuset i Tel Hashomer.

Også en palestinsk mann som jobbet i Ashkelon ble drept da bygningen ble truffet av raketten. I tillegg ble en annen kvinne alvorlig skadet i angrepet.

Artikkelen fortsetter under annonsen

På under ett år er det avfyrt drøyt tusen raketter mot det sørlige Israel fra Gaza. Minst sju personer er drept og flere titalls skadet – mange alvorlig.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag