Kvinne døde nesten ett år etter at hun ble alvorlig skadet i et rakettangrep

Nina Gisdenanova (74) hadde ligget alvorlig skadet på sykehus siden november.

460 raketter ble skutt mot Israel i løpet av 25 timer. Flere boliger og leilighetsbygg ble truffet. (Foto: Skjermdump YouTube)
To personer ble drept og en alvorlig skadet da en rakett traff dette leilighetsbygget i 2018. (Foto: Skjermdump YouTube)

En eldre kvinne som ble alvorlig skadet i et rakettangrep fra Gazastripen i november i fjor døde i forrige uke på sykehuset, skriver Times of Israel.

I løpet av en 24-timersperiode i november 2018 avfyrte terrorister på Gaza flere hundre raketter mot sivilbefolkningen i Israel. En av rakettene traff en fireetasjers bygning i Ashkelon. 74 år gamle Nina Gisdenanova befant seg i bygningen og ble alvorlig skadet. Hun var innlagt på sykehus fram til hun døde av skadene i forrige uke på Sheba-sykehuset i Tel Hashomer.

Også en palestinsk mann som jobbet i Ashkelon ble drept da bygningen ble truffet av raketten. I tillegg ble en annen kvinne alvorlig skadet i angrepet.

På under ett år er det avfyrt drøyt tusen raketter mot det sørlige Israel fra Gaza. Minst sju personer er drept og flere titalls skadet – mange alvorlig.

Forrige artikkelBak masken: Antisemittismen bak “Boikott Israel”-bevegelsen
Neste artikkelDrapsbølge i israelsk-arabiske byer
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.