Nye rakettangrep mot Israel i natt

Terrorister på Gazastripen avfyrte 10 raketter mot Sør-Israel.
Et rakett eksploderte utenfor en bolig i Sderot. Biler og hus fikk store materielle skader. (Foto: Twitter)

Fredag kveld og natt til lørdag avfyrte terrorister på Gazastripen ti raketter mot sivilbefolkningen i det sørlige Israel. Åtte av rakettene ble skutt ned av rakettforsvaret Iron Dome, men en rakett traff utenfor en bolig i Sderot.

– Det var en kraftig eksplosjon. Heldigvis befant vi oss i bomberommet, for det er store materielle skader, sier en av dem som bor i huset til Walla News.

Bolighuset og biler parkert på utsiden fikk store materielle skader, men ingen mennesker kom fysisk til skade. En 65 år gammel kvinne ble lettere skadet da hun falt mens løp i sikkerhet. Fem personer fikk sjokkskader.

Angrepet er det kraftigste på flere måneder og titusenvis av israelere måtte tilbringe natten i bomberom. Det israelske forsvaret svarte på angrepet med å bombe flere Hamas-mål på Gazastripen. Ifølge palestinske kilder ble en palestiner drept. Det er ikke kjent om han var tilknyttet en terrorgruppe.

Her kan du se en video av raketten som eksploderte i Sderot:

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise