Nye rakettangrep mot Israel i natt

Terrorister på Gazastripen avfyrte 10 raketter mot Sør-Israel.

Et rakett eksploderte utenfor en bolig i Sderot. Biler og hus fikk store materielle skader. (Foto: Twitter)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Fredag kveld og natt til lørdag avfyrte terrorister på Gazastripen ti raketter mot sivilbefolkningen i det sørlige Israel. Åtte av rakettene ble skutt ned av rakettforsvaret Iron Dome, men en rakett traff utenfor en bolig i Sderot.

– Det var en kraftig eksplosjon. Heldigvis befant vi oss i bomberommet, for det er store materielle skader, sier en av dem som bor i huset til Walla News.

Bolighuset og biler parkert på utsiden fikk store materielle skader, men ingen mennesker kom fysisk til skade. En 65 år gammel kvinne ble lettere skadet da hun falt mens løp i sikkerhet. Fem personer fikk sjokkskader.

Angrepet er det kraftigste på flere måneder og titusenvis av israelere måtte tilbringe natten i bomberom. Det israelske forsvaret svarte på angrepet med å bombe flere Hamas-mål på Gazastripen. Ifølge palestinske kilder ble en palestiner drept. Det er ikke kjent om han var tilknyttet en terrorgruppe.

Her kan du se en video av raketten som eksploderte i Sderot:

Forrige artikkelPlutselig nektet Schibsted-avisene å trykke dette bildet i MIFFs annonse
Neste artikkel– Jeg synes debatten er fordummende, ignorant og arrogant
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.