Her eksploderer det på motorveien

Bare flaks gjorde at ingen liv gikk tapt da rakett eksploderte på travel innfartsåre.
En rakett fra Gazastripen eksploderte på en travel motorvei i Israel tirsdag 12. november. (Foto: National Roads Company)

Siden tirsdag morgen har terrorister på Gazastripen avfyrt 160 raketter mot sivilbefolkningen i Israel. Rundt 60 av rakettene er stanset av rakettforsvaret Iron Dome, men flere av rakettene har forårsaket store materielle skader på bolighus og andre bygninger. I en dramatisk video kan man også se en rakett som eksploderer på en travel motorvei utenfor byen Ashdod.

Et trafikkamera filmet dramatikken, hvor man ser at en rakett eksploderer like ved flere israelske kjøretøy. Til alt hell ble ingen personer drept i eksplosjonen, men en person ble fraktet til sykehus med lettere skader.

Den dramatiske videoen kan du se her:

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise