Her eksploderer det på motorveien

Bare flaks gjorde at ingen liv gikk tapt da rakett eksploderte på travel innfartsåre.

En rakett fra Gazastripen eksploderte på en travel motorvei i Israel tirsdag 12. november. (Foto: National Roads Company)

Siden tirsdag morgen har terrorister på Gazastripen avfyrt 160 raketter mot sivilbefolkningen i Israel. Rundt 60 av rakettene er stanset av rakettforsvaret Iron Dome, men flere av rakettene har forårsaket store materielle skader på bolighus og andre bygninger. I en dramatisk video kan man også se en rakett som eksploderer på en travel motorvei utenfor byen Ashdod.

Et trafikkamera filmet dramatikken, hvor man ser at en rakett eksploderer like ved flere israelske kjøretøy. Til alt hell ble ingen personer drept i eksplosjonen, men en person ble fraktet til sykehus med lettere skader.

Den dramatiske videoen kan du se her:Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise