Nye rakettangrep onsdag morgen

De siste 24 timene er det avfyrt 220 raketter mot Israel fra Gaza.
Tre raketter er avfyrt mot Israel. To av dem ble skutt ned av rakettforsvaret Iron Dome. (Arkivfoto: IDF)
Slik ser det ut når raketter avfyres fra Gazastripen mot Israel om natten. (Arkivfoto: IDF)

Etter en anspent, men relativt rolig natt, begynte rakettalarmene igjen å ule flere steder i det sørlige og sentrale Israel onsdag morgen. Da avfyrte terrorister på Gazastripen nye raketter mot Israel, skriver Times of Israel.

Rakettforsvaret Iron Dome skal ha skutt ned de innkommende rakettene. Det er ikke kommet meldinger om skadde i de nye angrepene. For første gang siden angrepene startet ble også Jerusalem-området angrepet.

Siden tirsdag morgen er det avfyrt 220 raketter mot Israel, blant annet mot metropolen Tel Aviv. 48 israelere har fått behandling av helsepersonell i forbindelse med de omfattende rakettangrepene.

Tirsdag holdt skoler og arbeidsplasser stengt i Tel Aviv og i byene sørover mot Gaza. Onsdag har skolene i Tel Aviv åpnet igjen, men de holder fortsatt stengt i Sør-Israel.

Angrepene startet etter at Israel drepte den mektige militære lederen Baha abu al-Ata i Islamsk Jihad i et målrettet luftangrep. Ifølge det israelske forsvaret var al-Ata i ferd med å planlegge nye terrorangrep mot Israel.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise