– Vi skal drepe hver eneste jøde

Målet til Islamsk Jihad er å utslette jødene. Så skal de ta de kristne.
To terrorister fra Islamsk Jihad forteller om at de ønsker å drepe alle jøder. (Foto: Skjermdump)

Den palestinske terrorgruppen Islamsk Jihad sier «de er i krig med Israel», etter at det israelske forsvaret gjennomførte et målrettet luftangrep og drepte den militære lederen Baha abu al-Ata natt til tirsdag. Ifølge det israelske forsvaret var al-Ata i ferd med å gjennomføre nye terrorangrep mot Israel, til tross for at han var advart om at det ville få store konsekvenser.

– Vi prøvde å gi Al-Ata og Islamsk Jihad beskjed om at vi var klar over hans handlinger og å overtale ham til å stanse disse angrepene. Disse advarslene var tydeligvis ikke vellykkede, sier IDF-talsmann Jonathan Conricus.

Det israelske forsvaret utførte angrepet før al-Ata kunne angripe Israel.

– Vi gjennomførte angrepet fordi vi ikke hadde noe annet valg, sier Conricus.

Men hvem er Palestinsk Islamsk Jihad? Terrorgruppen er nest størst på Gazastripen etter Hamas. De har rundt 8000 militante i sine rekker og støttes direkte av Iran. De siste årene har de bygget seg opp et stort arsenal av raketter, blant annet med hjelp av iranske eksperter. I løpet av det siste halvåret har de stått bak flere rakettangrep mot sivilbefolkningen i Israel.

Blant annet sendte de raketter mot en musikkfestival i Sderot i september.

Who is the Islamic Jihad?

Islamic Jihad doesn't want you to see this video. But we're going to post it anyway.

Publisert av Israel Defense Forces Onsdag 13. november 2019

De regnes som enda mer ekstreme enn Hamas, og i en dokumentar laget av den fransk-israelske journalisten Pierre Rehov kommer det tydelig frem hvor ekstrem grupperingen er. Gjennom flere intervjuer med terrorister i Islamsk Jihad eksponeres terroristene deres radikale og ekstreme holdninger.

– Med Allahs hjelp skal vi jage jødene fra Palestina og Det hellige tempelet. Hvis de ikke overgir seg til islam, selv om de reiser til verdens ende, så skal vi jage dem og drepe dem, sier en av terroristene fra Islamsk Jihad.

Videre forteller han at etter at jødene er tatt står de kristne for tur.

– Så skal vi kalle alle kristne til islam, fordi islam er den eneste religionen med medfølelse, sier terroristen videre i intervjuet.

En annen som blir intervjuet har en oppfordring til andre islamske krigere.

– Fortsett å drep jødene til det ikke er flere igjen av dem, sier terroristen.

Hele dokumentaren om terrorgruppen Islamsk Jihad ser du her:

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise