– Israel kommer til å svare på alle rakettangrep

Forsvarsminister Naftali Bennett varsler at Israel kommer til å svare på alle rakettangrep fra Gaza-stripen enten de treffer et mål eller slår ned i åpent område.

Naftali Bennett. (Skjermdump fra i24)
Naftali Bennett. (Skjermdump fra i24)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Tirsdag kveld angrep terrorister på Gaza-stripen Israel med raketter. Israel har hittil svart med runder luftangrep mot Hamas-mål i løpet av natten og morgentimene. Samtidig varsler forsvarsminister Naftali Bennett på Twitter at Israel nå vil besvare alle rakettangrep.

– En rakett som ikke treffer vil bli vurdert på samme måte som en rakett som treffer. De som angriper vil bli slått tilbake, skrev Bennett. I perioder har Israel latt være å svare med luftangrep når granater eller raketter fra Gaza-stripen har slått ned i åpne områder, uten å bli en trussel mot liv og eiendom i Israel.

Forrige artikkelTo raketter avfyrt fra Gazastripen
Neste artikkelBergens Tidende ser spøkelser ved høylys dag
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.