Fire raketter avfyrt mot Israel

To av rakettene ble skutt ned av rakettforsvaret Iron Dome.

Rakettangrep fra Gaza mot Israel. (Illustrasjonsfoto: IDF)
Rakettangrep fra Gaza mot Israel. Dette bildet er fra Gaza-krigen i 2014. (Illustrasjonsfoto: IDF)

Onsdag ettermiddag ble det avfyrt fire raketter fra Gazastripen mot Israel. To av rakettene ble skutt av rakettforsvaret Iron Dome, mens to eksploderte i øde områder. Det er ikke kommet meldinger om skader, skriver Ha’aretz.

Hundrevis av israelere i lokalsamfunnene langs Gaza-grensen måtte løpe i sikkerhet da alarmen gikk. Rakettangrepet brøt flere uker med ro i området.

Forrige gang det ble avfyrt raketter Gaza var for tre uker siden. Da måtte statsminister Benjamin Netanyahu evakueres i sikkerhet fra et valgmøte i byen Ashkelon. Den gang svarte det israelske forsvaret på angrepet med å bombe flere Hamas-mål på Gazastripen, blant annet en treningsleir.

Forrige artikkelMøt «nordmannen» som var med å bygge Israel
Neste artikkel– Stor ære å få kronprinsen på besøk
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.