Tre terrorister infiltrerte Israel fra Gaza

Terroristene ble skutt og drept etter at de kastet eksplosiv mot israelske soldater.

Soldater fra det israelske forsvaret stanset tre terrorister som hadde infiltrert Israel fra Gaza. (Illustrasjonsfoto: IDF)

Tre palestinere klarte tirsdag kveld å infiltrere Israel fra sør på Gazastripen. Det er ukjent hvordan de tre klarte å passere det israelske grensegjerdet. Etter å ha ha passert grensen gikk de mot et skogholt nær kibbutz Kissufim.

Det israelske forsvaret opplyser at de hele tiden hadde de tre palestinerne under oppsikt. Da israelske soldater omringet inntrengerne skal de ha kastet en eksplosiv, trolig en håndgranat, mot soldatene, skriver Times of Israel.

De israelske soldatene svarte med å skyte og drepe de tre terroristene. Ingen israelere skal ha kommet til skade, ifølge det israelske forsvaret.

For bare litt over en uke siden ble en finsk politiker pågrepet av det israelske forsvaret etter å ha forsøkt å klippe hull i grensegjerdet mot Gazastripen.

Forrige artikkelIsrael advarer Hamas mot forsøk på å forstyrre 75-årsmarkeringen av frigjøringen av Auschwitz-Birkenau
Neste artikkelVannskadde F-16 ute av drift i lang tid
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.