Tre terrorister infiltrerte Israel fra Gaza

Terroristene ble skutt og drept etter at de kastet eksplosiv mot israelske soldater.
Soldater fra det israelske forsvaret stanset tre terrorister som hadde infiltrert Israel fra Gaza. (Illustrasjonsfoto: IDF)

Tre palestinere klarte tirsdag kveld å infiltrere Israel fra sør på Gazastripen. Det er ukjent hvordan de tre klarte å passere det israelske grensegjerdet. Etter å ha ha passert grensen gikk de mot et skogholt nær kibbutz Kissufim.

Det israelske forsvaret opplyser at de hele tiden hadde de tre palestinerne under oppsikt. Da israelske soldater omringet inntrengerne skal de ha kastet en eksplosiv, trolig en håndgranat, mot soldatene, skriver Times of Israel.

De israelske soldatene svarte med å skyte og drepe de tre terroristene. Ingen israelere skal ha kommet til skade, ifølge det israelske forsvaret.

For bare litt over en uke siden ble en finsk politiker pågrepet av det israelske forsvaret etter å ha forsøkt å klippe hull i grensegjerdet mot Gazastripen.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise