12 soldater skadet i mistenkt terrorangrep

En soldat er kritisk skadet etter at en bil kjørte inn i en folkemengde.

Medisinsk personell på stedet hvor tolv soldater ble skadet i en påkjørsel 6. februar. (Foto: Magen David Adom)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Tolv soldater ble skadet, en av dem alvorlig, da de ble påkjørt tidlig torsdag morgen i Jerusalem. Politiet tror det dreier som et terrorangrepet og at sjåføren av bilen har kjørt på soldatene med vilje, skriver Times of Israel.

Bilisten skal ha kjørt fra stedet etter påkjørselen. Bilen ble senere funnet forlatt i nærheten av Betlehem, men den mistenkte er fortsatt på frifot.

Soldatene skal ha vært en del av Golani-brigaden og var på en rundreise i Jerusalem før de senere skulle innsverges i en seremoni ved Vestmuren.

Tilstanden for en av de skadde skal være kritisk, mens en er moderat skadet. Resten av soldatene skal ha blitt påført lettere skader.

Angrepet skjedde bare timer etter at terrorgruppen Hamas oppfordret palestinerne til å trappe opp konfrontasjonene med Israel.

Forrige artikkelKom til Israelkonferansen for å høre to foredrag av Natasha Hausdorff
Neste artikkelPolitibetjent skutt i Gamlebyen
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.