Politibetjent skutt i Gamlebyen

En politibetjent ble lettere skadet i et skyteangrep i Gamlebyen i Jerusalem. (Foto: Magen David Adom)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Et politibetjent ble lettere skadet i et terrorangrep i Gamlebyen i Jerusalem torsdag formiddag. En terrorist skal ha skutt politibetjenten i armen. Terroristen ble så skutt og drept av politiet, skriver Times of Israel.

Angriperen skal være en israelsk-araber fra Haifa, ifølge israelske medier. Mannen i 40-årene skal nylig ha konvertert fra kristendom til islam.

Det ble først meldt om at politibetjenten ble knivstukket, men det viste seg senere at det dreide seg om en skuddskade.

Skyteangrepet er det andre terrorangrepet i Jerusalem med bare få timers mellomrom. Tidligere på dagen ble tolv soldater skadet da de ble påkjørt av en bil. Politiet mener det også var et terrorangrep. Bilisten stakk fra stedet etter påkjørselen og er på frifot. Bilen ble funnet forlatt utenfor Betlehem.

Angrepene skjer dagen etter at terrorgruppen Hamas oppfordret palestinerne til å trappe opp konfrontasjonene med Israel.

Det har det siste døgnet også vært svært urolig mellom palestinere på Vestbredden og israelske styrker. Tre palestinere er drept i konfrontasjon.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag