Politibetjent skutt i Gamlebyen

Politibetjent ble lettere skadet i dagens andre terrorangrep i Jerusalem.

En politibetjent ble lettere skadet i et skyteangrep i Gamlebyen i Jerusalem. (Foto: Magen David Adom)

Et politibetjent ble lettere skadet i et terrorangrep i Gamlebyen i Jerusalem torsdag formiddag. En terrorist skal ha skutt politibetjenten i armen. Terroristen ble så skutt og drept av politiet, skriver Times of Israel.

Angriperen skal være en israelsk-araber fra Haifa, ifølge israelske medier. Mannen i 40-årene skal nylig ha konvertert fra kristendom til islam.

Det ble først meldt om at politibetjenten ble knivstukket, men det viste seg senere at det dreide seg om en skuddskade.

Skyteangrepet er det andre terrorangrepet i Jerusalem med bare få timers mellomrom. Tidligere på dagen ble tolv soldater skadet da de ble påkjørt av en bil. Politiet mener det også var et terrorangrep. Bilisten stakk fra stedet etter påkjørselen og er på frifot. Bilen ble funnet forlatt utenfor Betlehem.

Angrepene skjer dagen etter at terrorgruppen Hamas oppfordret palestinerne til å trappe opp konfrontasjonene med Israel.

Det har det siste døgnet også vært svært urolig mellom palestinere på Vestbredden og israelske styrker. Tre palestinere er drept i konfrontasjon.

Forrige artikkel12 soldater skadet i mistenkt terrorangrep
Neste artikkelTredje terrorangrep på bare få timer
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.