Tredje terrorangrep på bare få timer

En israelsk soldat skal være lettere skadet etter nok en skyteepisode.

En soldat ble lettere skadet i et skyteangrep utenfor Dolev på Vestbredden. (Foto: Twitter)

Torsdag ettermiddag skjedde det tredje terrorangrepet på bare få timer mot israelske mål. En israelsk soldat skal ha blitt lettere skadet i en skyteepisode utenfor bosetningen Dolev på Vestbredden. Det skal ha blitt skutt mot soldaten fra en passerende bil. Store styrker jakter gjerningspersonene.

Dette er det tredje terrorangrepet på under tolv timer. Tidlig torsdag morgen ble tolv soldater skadet da en bil kjørte inn i en folkemengde. Tilstanden er kritisk for en av soldatene. Noen timer senere ble en politibetjent skutt i armen i Gamlebyen i Jerusalem. Politibetjenten ble lettere skadet i angrepet.

I det første terrorangrepet er gjerningspersonen fortsatt på frifot. Bilen som ble brukt i angrepet ble funnet forlatt utenfor Betlehem. I skyteangrepet i Gamlebyen ble terroristen skutt og drept av andre politifolk på stedet.

Angrepene skjer dagen etter at terrorgruppen Hamas oppfordret palestinerne til å trappe opp konfrontasjonene med Israel.

Det har det siste døgnet også vært svært urolig mellom palestinere på Vestbredden og israelske styrker. Tre palestinere er drept i konfrontasjon.

Forrige artikkelPolitibetjent skutt i Gamlebyen
Neste artikkel– Abbas er ansvarlig for voldsbølgen
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.