Prøvde å knivstikke fotgjengere i Jerusalem

Kvinnen ble lagt i bakken av sivilpersoner. Politiet mistenker terror.

Her blir kvinnen som forsøkte å knivstikke forbipasserende i Jerusalem lagt i bakken. (Foto: Zaka)

En kvinne forsøkte å knivstikke forbipasserende på en populær promenade i Jerusalem fredag. Politiet mistenker at det dreier seg om terror. En mann ble lettere skadet, men trengte ikke helsehjelp, skriver Times of Israel.

Kvinnen skal ha forsøkt å knivstikke flere personer før hun ble lagt i bakken av sivilpersoner. De fikk kontroll på henne fram til politiet kom til stedet.

– Hun ropte ‘Allahu Akbar’ og forsøkte å knivstikke forbipasserende. Vi hoppet på henne og holdt henne nede til politiet kom, sier vitnet Itzik Itach.

Også en ambulansearbeider fra United Hatzalah var på stedet og hjalp til med å få kniven ut av kvinnens hånd.

Armon Hanatziv-promenaden har vært åsted for flere terrorangrep tidligere. Senest i januar 2017, da en terrorist fra Øst-Jerusalem kjørte en lastebil inn i en gruppe israelske soldater. Fire soldater ble drept og 16 skadet.

Helsepersonell på stedet hvor knivstikkingen skjedde i Jerusalem 21. februar. (Foto: United Hatzalah)

Forrige artikkelFatah hyller bruken av barnesoldater
Neste artikkel21 raketter avfyrt mot Israel fra Gaza
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.