21 raketter avfyrt mot Israel fra Gaza

Halvparten av rakettene ble skutt ned av rakettforsvaret Iron Dome.
Sikkerhetsledelsen i Israel er samlet i forsvarets hovedkvarter for å diskutere situasjonen. (Foto: Forsvarsdepartementet)
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Palestinske terrorister på Gazastripen har søndag avfyrt 21 raketter mot det sørlige Israel. Halvparten av rakettene ble skutt ned av rakettforsvaret Iron Dome, mens resten landet i ubefolkede områder, skriver Times of Israel.

Ifølge israelske helsemyndigheter er det ikke kommet meldinger om at noen er blitt direkte skadet av som følge av rakettangrepene, men flere har blitt behandlet for sjokk. Titusenvis av mennesker har måtte løpe i sikkerhet.

Rakettalarmen gikk flere ganger i byen Sderot og byen Ashkelon nord for Gaza. Terrorgruppen Islamsk Jihad sier de står bak rakettangrepene.

Rakettangrepene skjer etter at israelske soldater tidligere på dagen skjøt og drepte en terrorist fra Islamsk Jihad ved Gaza-grensen. Terroristen festet en bombe på grensegjerdet mot Israel da han ble drept av israelske styrker.

Statsminister Benjamin Netanyahu, forsvarsminister Naftali Bennett og ledere i de israelske sikkerhetstjenestene er søndag kveld samlet i forsvarets hovedkvarter for å diskutere hvordan de skal håndtere situasjonen videre.

Situasjonen er langt fra avklart. Søndag kveld kommer det meldinger om nye rakettangrep.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise