Barnehage i Sderot truffet av rakett

Heldigvis var barna som vanligvis leker her i sikkerhet. Situasjonen er spent.
Politiet undersøker lekeplassen til en barnehage i Sderot som ble truffet av rakett mandag 24. februar. (Foto: Politiet)

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

Den palestinske terrorgruppen Islamsk Jihad fortsetter rakettangrepene mot Israel mandag. Ved formiddag norsk tid var det avfyrt 14 raketter mot Israel fra Gaza. 12 av rakettene ble skutt ned av rakettforsvaret Iron Dome.

I Sderot i Sør-Israel ble lekeplassen til en barnehage truffet av en rakett. Lekeapparatene i barnehagen fikk store materielle skader, men heldigvis var barna som vanligvis leker her hjemme på grunn av den spente situasjonen.

Det israelske forsvaret svarer nå med å angripe terrormål på Gazastripen.

Opptrappingen startet søndag, da en terrorist fra Islamsk Jihad ble skutt og drept av israelske styrker da han festet en bombe på grensegjerdet mot Israel. Senere ble det avfyrt over 30 raketter fra Gaza mot Israel.

Det israelske forsvaret svarte på rakettangrepene med flere målrettede luftangrep mot mål fra Islamsk Jihad i både Syria og på Gazastripen.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise