Mannen bak massakren er belønnet med 2,5 millioner kroner, finansiert av dine skattepenger

Påskemassakren i Netanya 27. mars 2002 drepte 30 sivile israelere og skadet 140.
De drepte i påskemassakren i Netanya 27. mars 2002.

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

I dag er det 18 år siden det mest dødelige angrepet under den andre intifadaen. 27. mars 2002 klarte en palestinsk terrorist, utkledd som en kvinne, å smugle inn kraftfulle eksplosiver på et hotell i Netanya. Da Hamas-terroristen kom inn i spisesalen utløste han bomben. 30 sivile israelere fra 20 til 90 år ble drept, 20 ble alvorlig skadet og 120 fikk lettere skader, ifølge Wikipedia.

I mai 2002 ble Abbas Al-Sayid arrestert av israelske styrker. Han ble siden dømt for planlegging av påskemassakren i Netanya, pluss et angrep mot et kjøpesenter i Netanya 19. mai 2002 hvor fem mennesker ble drept.

I løpet av de 18 årene som har gått siden den gang, er Al-Sayid belønnet med 2,5 millioner kroner av palestinske selvstyremyndigheter, en økonomisk belønning flere ganger høyere enn gjennomsnittslønnen til palestinske lærere og politi i samme perioden. Den nåværende månedslønnen på 21.000 kroner for terroristen vil etter hvert øke til 35.000 kroner.

Palestinernes skalerte belønningssystem for terror er dessverre finansiert av Norge. I oktober 2019 varslet MIFF Riksrevisjonen om regjeringens forsøk på å tildekker hvordan norsk bistand bidrar til å belønne terror.


Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise