Mannen bak massakren er belønnet med 2,5 millioner kroner, finansiert av dine skattepenger

De drepte i påskemassakren i Netanya 27. mars 2002.

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

I dag er det 18 år siden det mest dødelige angrepet under den andre intifadaen. 27. mars 2002 klarte en palestinsk terrorist, utkledd som en kvinne, å smugle inn kraftfulle eksplosiver på et hotell i Netanya. Da Hamas-terroristen kom inn i spisesalen utløste han bomben. 30 sivile israelere fra 20 til 90 år ble drept, 20 ble alvorlig skadet og 120 fikk lettere skader, ifølge Wikipedia.

I mai 2002 ble Abbas Al-Sayid arrestert av israelske styrker. Han ble siden dømt for planlegging av påskemassakren i Netanya, pluss et angrep mot et kjøpesenter i Netanya 19. mai 2002 hvor fem mennesker ble drept.

I løpet av de 18 årene som har gått siden den gang, er Al-Sayid belønnet med 2,5 millioner kroner av palestinske selvstyremyndigheter, en økonomisk belønning flere ganger høyere enn gjennomsnittslønnen til palestinske lærere og politi i samme perioden. Den nåværende månedslønnen på 21.000 kroner for terroristen vil etter hvert øke til 35.000 kroner.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Palestinernes skalerte belønningssystem for terror er dessverre finansiert av Norge. I oktober 2019 varslet MIFF Riksrevisjonen om regjeringens forsøk på å tildekker hvordan norsk bistand bidrar til å belønne terror.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag