Mannen bak massakren er belønnet med 2,5 millioner kroner, finansiert av dine skattepenger

Påskemassakren i Netanya 27. mars 2002 drepte 30 sivile israelere og skadet 140.

De drepte i påskemassakren i Netanya 27. mars 2002.

I dag er det 18 år siden det mest dødelige angrepet under den andre intifadaen. 27. mars 2002 klarte en palestinsk terrorist, utkledd som en kvinne, å smugle inn kraftfulle eksplosiver på et hotell i Netanya. Da Hamas-terroristen kom inn i spisesalen utløste han bomben. 30 sivile israelere fra 20 til 90 år ble drept, 20 ble alvorlig skadet og 120 fikk lettere skader, ifølge Wikipedia.

I mai 2002 ble Abbas Al-Sayid arrestert av israelske styrker. Han ble siden dømt for planlegging av påskemassakren i Netanya, pluss et angrep mot et kjøpesenter i Netanya 19. mai 2002 hvor fem mennesker ble drept.

I løpet av de 18 årene som har gått siden den gang, er Al-Sayid belønnet med 2,5 millioner kroner av palestinske selvstyremyndigheter, en økonomisk belønning flere ganger høyere enn gjennomsnittslønnen til palestinske lærere og politi i samme perioden. Den nåværende månedslønnen på 21.000 kroner for terroristen vil etter hvert øke til 35.000 kroner.

Palestinernes skalerte belønningssystem for terror er dessverre finansiert av Norge. I oktober 2019 varslet MIFF Riksrevisjonen om regjeringens forsøk på å tildekker hvordan norsk bistand bidrar til å belønne terror.

Forrige artikkelIsraelsk selskap håper å tilby utstyr for hjemmetesting for COVID-19 om tre-fire måneder
Neste artikkelNetanyahu fortsetter som statsminister
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.