Rakett avfyrt fra Gaza mot Sderot

For første gang siden koronakrisen er det avfyrt raketter mot Israel.

Tre raketter er avfyrt mot Israel. To av dem ble skutt ned av rakettforsvaret Iron Dome. (Arkivfoto: IDF)
Slik ser det ut når raketter avfyres fra Gazastripen mot Israel om natten. (Arkivfoto: IDF)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Fredag kveld gikk rakettalarmen i den israelske byen Sderot og områdene rundt etter et rakettangrep fra Gazastripen. En rakett skal ha landet og eksplodert i et åpent område. Det er ikke kommet meldinger om skadde.

Angrepet gjorde at Sderots 25.000 innbyggere måtte løpe i bomberom.

Det er første gang siden utbruddet av koronaviruset at terrorister på Gazastripen har avfyrt raketter mot Israel. De siste dagene har Israel sendt medisinsk utstyr til Gaza for å hjelpe innbyggerne der med å takle koronaviruset. Nå ser det ut til at de får raketter tilbake.

Forrige artikkel«Gantz ofrer sin politiske karriere for stabilitet»
Neste artikkelSigrid Bonde Tusvik på NRK i beste sendetid: – Israelerne jobber hundre prosent med å drepe palestinerne
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.