Dramatisk video av terrorangrep

Den palestinske terroristen kjørte på grensevakt og angrep han med saks.
En palestinsk terrorist kjørte på en israelsk politimann før han forsøkte å knivstikke han. (Foto: Det israelske politiet)
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

En grensepoliti ble moderat skadet i et terrorangrep på Vestbredden onsdag morgen. En palestinsk terrorist kjørte på politimannen før han gikk ut av bilen og angrep han med en saks, skriver avisen Jerusalem Post.

Angrepet, fanget opp på et overvåkingskamera, viser hvordan terroristen akselererer og kjører varebilen sin rett inn i politimannen, som står på et opphevet fortau. Politimannen blir slengt opp i luften og lander i asfalten.

Terroristen forsøker så å knivstikke politimannen med en saks, men mannen klarer å holde angriperen unna. Til slutt løper politimannen fra stedet, mens andre politifolk kommer løpende til. Terroristen ble skutt og drept på stedet.

Offeret, en mann i 20-årene, er fraktet til sykehus med moderate skader.

Terroristen er identifisert som 25 år gamle Mohammed Halsa fra landsbyen a-Sawahra. I varebilen fant politiet en rørbombe de tror han hadde tenkt å bruke i angrepet. Slike bil- og knivangrep har det vært mange av de siste årene, men det har vært få terrorangrep på Vestbredden og fra Gaza i forbindelse med den pågående koronapandemien.

Se den dramatiske videoen av angrepet (OBS: Sterke inntrykk):

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise