Dramatisk video av terrorangrep

Den palestinske terroristen kjørte på grensevakt og angrep han med saks.

En palestinsk terrorist kjørte på en israelsk politimann før han forsøkte å knivstikke han. (Foto: Det israelske politiet)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

En grensepoliti ble moderat skadet i et terrorangrep på Vestbredden onsdag morgen. En palestinsk terrorist kjørte på politimannen før han gikk ut av bilen og angrep han med en saks, skriver avisen Jerusalem Post.

Angrepet, fanget opp på et overvåkingskamera, viser hvordan terroristen akselererer og kjører varebilen sin rett inn i politimannen, som står på et opphevet fortau. Politimannen blir slengt opp i luften og lander i asfalten.

Terroristen forsøker så å knivstikke politimannen med en saks, men mannen klarer å holde angriperen unna. Til slutt løper politimannen fra stedet, mens andre politifolk kommer løpende til. Terroristen ble skutt og drept på stedet.

Offeret, en mann i 20-årene, er fraktet til sykehus med moderate skader.

Terroristen er identifisert som 25 år gamle Mohammed Halsa fra landsbyen a-Sawahra. I varebilen fant politiet en rørbombe de tror han hadde tenkt å bruke i angrepet. Slike bil- og knivangrep har det vært mange av de siste årene, men det har vært få terrorangrep på Vestbredden og fra Gaza i forbindelse med den pågående koronapandemien.

Se den dramatiske videoen av angrepet (OBS: Sterke inntrykk):

Forrige artikkel14-barnsfar (48) døde av korona
Neste artikkelHadde planer om å bombe fotballstadion i Jerusalem
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.