Kvinne alvorlig skadet i terrorangrep

En 19 år gammel palestiner skal ha knivstukket en 62-åring flere ganger.

Politiet på stedet hvor terrorangrepet skjedde 28. april 2020 i Kfar Saba. (Foto: Det israelske politiet)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

En 62 år gammel kvinne er alvorlig skadet etter å ha blitt knivstukket i Kfar Saba i det sentrale Israel. Politiet etterforsker hendelsen som terrorangrep. Gjerningspersonen, en 19 år gammel palestiner, skal ha angrepet kvinnen ved et busstopp og stukket henne flere ganger med en skarp gjenstand.

Hendelsen skjer samtidig som Israel markerer Yom HaZikaron, minnedagen for falne soldater og ofre for terrorisme, skriver avisen Ha’aretz.

En forbipasserende som var vitne til angrepet hadde skytevåpen og fikk skutt og stanset angriperen. Han skal ha overlevd og er nå i politiets arrest.

Det er uklart hvordan og når den 19 år gamle palestinere skal ha kommet til Israel fra Vestbredden. Offeret ble behandlet av ambulansepersonell på stedet før hun ble fraktet til det lokale sykehuset i Kfar Saba.

Politiet undersøker åstedet for knivangrepet. Gjerningspersonen ble skutt, men overlevde. (Foto: Det israelske politiet)
Forrige artikkelVil åpne opp Israel for turister igjen
Neste artikkelNorsk tjenestemannslag og Forskerforbundet vil straffe reiseselskap som tilbyr tjenester til jøder som bor på «feil sted»
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.