Første rakettangrep på 40 dager

Natt til onsdag ble det igjen avfyrt en rakett fra Gazastripen mot Israel.
Tre raketter er avfyrt mot Israel. To av dem ble skutt ned av rakettforsvaret Iron Dome. (Arkivfoto: IDF)
Terrorister på Gazastripen har avfyrt over 130 raketter mot Tel Aviv og det sentrale Israel. (Arkivfoto: IDF)

Palestinske terrorister på Gazastripen avfyrte natt til onsdag en rakett mot Israel, som landet i et åpent område. Raketten forårsaket ingen skader eller ødeleggelser, skriver Times of Israel. Det er første gang på rundt 40 dager at det avfyres raketter fra Gaza. Forrige rakettangrep var i slutten av mars.

Det israelske forsvaret svarte med å beskyte tre Hamas-posisjoner med stridsvogner. Det har vært en nedgang i voldsbruken de siste månedene, med både Israel og palestinere fokusert på å bekjempe koronaviruset.

Israel og Hamas skal også være i forhandlinger om en fangeutveksling. Den palestinske terrorgruppen, som styrer Gazastripen, har to sivile israelere og levningene til to israelske soldater i sitt fangenskap. Forhandlingene rundt en fangeutveksling har gått framover de siste ukene, ifølge israelske kilder.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise