Første rakettangrep på en måned

Natt til mandag ble det igjen avfyrt raketter fra Gazastripen.

En bil i Sderot fikk materielle skader av splinter etter rakettangrepet søndag kveld. (Foto: Oranit Pahima)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Sent søndag kveld måtte titusenvis av israelere løpe i sikkerhet, da en rakett ble avfyrt fra Gazastripen mot det sørlige Israel. Rakettforsvaret Iron Dome skal ha skutt ned den innkommende raketten og en bil fikk materielle skader av splinter. Ingen mennesker kom fysisk til skade, skriver Yedioth Ahronot.

Det er en drøy måned siden forrige gang det ble avfyrt raketter fra Gaza.

Byen Sderot var et av områdene hvor rakettalarmen gikk. Angrepet skjedde samtidig som byen åpnet en ny utendørskino. Det oppstod panikk blant personene i de flere titalls bilene ved kinoen da rakettalarmen begynte å ule.

Det israelske forsvaret svarte på rakettangrepet med å bombe underjordiske Hamas-mål på Gazastripen.

Forrige artikkelTerrorcelle med bombe stanset ved sikkerhetsgjerdet på Golan
Neste artikkelNRK har oppdaget slavesystemet i Midtøsten
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.