To skadet i terrorangrep på Vestbredden

Forsøkte å angripe med kniv etter påkjørsel.
To personer ble lettere skadet i et terrorangrep ved rundkjøringen Tapuah på Vestbredden. (Foto: Twitter)

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

En soldat og en politibetjent ble lettere skadet i et terrorangrep ved en travel rundkjøring øst for Ariel på Vestbredden onsdag, skriver Jerusalem Post.

Ifølge det israelske politiet skal den mistenkte terroristen med vilje ha kjørt inn i en gruppe soldater som stod ved rundkjøringen. Etter påkjørselen løp den mistenkte ut av bilen med en kniv, men han ble skutt før han rakk å knivstikke noen. Terroristen ble moderat skadet og er fraktet til sykehus.

Også de to ofrene, som skal være 23 og 20 år gamle, er fraktet til sykehus for videre behandling. De skal være lettere skadet. Stedet hvor angrepet skjedde har vært åstedet for flere terrorangrep de siste årene.

Palestinske terrorister har i flere år brukt biler som våpen i terrorangrep. Etter å ha kjørt på ofrene går man til angrep på dem med kniv.

Angrepet skjer nøyaktig en uke etter at rabbiner Shai Ohayon ble knivstukket og drept av en palestinsk terrorist i Petah Tikva i Israel.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise