To israelere skadet i rakettangrep

En rakett eksploderte i byen Ashdod.

Minst to personer ble skadet i et rakettangrep mot byen Ashdod tirsdag 15. september. (Foto: Magen David Adom)

To raketter ble avfyrt fra Gazastripen mot byer i det sørlige Israel tirsdag kveld. Angrepet skjedde samtidig som Benjamin Netanyahu signerte en avtale om normalisering av forholdet med to arabiske land i Washington.

Rundt 400.000 israelere måtte løpe i sikkerhet som følge av angrepet.

En 62 år gammel mann fikk moderate skader da en av rakettene eksploderte i Ashdod. En 28 år gammel mann ble lettere skadet. Begge ble fraktet til et sykehus i nærheten. Fire personer ble behandlet for sjokk, skriver Ha’aretz.

Etter angrepet sendte Hamas ut en pressemelding hvor de skriver at «avtalene mellom Israel og Bahrain og Emiratene ikke er verdt papiret de er skrevet på». De skrev videre at de ville behandle disse avtalene «som om de ikke eksisterer».

Forsvarsminister Benny Gantz holdt et møte med IDF-sjef Avi Kochavi etter angrepet. Gantz sier at «på en historisk kveld for fred, så fikk vi en påminnelse fra våre fiender om at vi alltid må være sterke og forberedt til å beskytte Israels innbyggere».Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise