Palestinsk sikkerhetsoffiser begynte å skyte mot israelske soldater

Den palestinske terroristen ble drept i angrepet.
En palestinsk sikkerhetsoffiser ble skutt og drept da han begynte å skyte mot israelske soldater. (Foto: Twitter)

Det israelske forsvaret sier en væpnet palestiner onsdag morgen avfyrte skudd mot en gruppe israelske soldater nord på Vestbredden. Terroristen ble skutt og drept av de israelske soldatene i angrepet, skriver Times of Israel.

– IDF-soldater ved en militærpost nær den sørlige avkjørselen til byen Nablus svarte med ild etter at en terrorist bevæpnet med en pistol kom fra byen og begynte å skyte mot dem fra kjøretøyet sitt, sier IDF i en uttalelse.

Gjerningsmannen var medlem av de palestinske sikkerhetsstyrkene. Det er svært uvanlig at palestinske sikkerhetsoffiserer, som ofte samarbeider tett med IDF og andre israelske sikkerhetsbyråer, utfører angrep mot israelske soldater og sivile. Men det er ikke første gang det har skjedd.

De palestinske myndighetenes offisielle nyhetsbyrå har navngitt terroristen som 29 år gamle Bilal Adnan Rawajbeh fra en landsby utenfor Nablus. Han var kaptein i den palestinske forebyggende sikkerhetsstyrken, en av de palestinske myndighetenes mektigste etterretningsorganisasjoner.

Pistol som ble brukt i angrepet skal ha tilhørt de palestinske sikkerhetsstyrkene.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise