Palestinsk sikkerhetsoffiser begynte å skyte mot israelske soldater

Den palestinske terroristen ble drept i angrepet.
En palestinsk sikkerhetsoffiser ble skutt og drept da han begynte å skyte mot israelske soldater. (Foto: Twitter)

Det israelske forsvaret sier en væpnet palestiner onsdag morgen avfyrte skudd mot en gruppe israelske soldater nord på Vestbredden. Terroristen ble skutt og drept av de israelske soldatene i angrepet, skriver Times of Israel.

– IDF-soldater ved en militærpost nær den sørlige avkjørselen til byen Nablus svarte med ild etter at en terrorist bevæpnet med en pistol kom fra byen og begynte å skyte mot dem fra kjøretøyet sitt, sier IDF i en uttalelse.

Gjerningsmannen var medlem av de palestinske sikkerhetsstyrkene. Det er svært uvanlig at palestinske sikkerhetsoffiserer, som ofte samarbeider tett med IDF og andre israelske sikkerhetsbyråer, utfører angrep mot israelske soldater og sivile. Men det er ikke første gang det har skjedd.

De palestinske myndighetenes offisielle nyhetsbyrå har navngitt terroristen som 29 år gamle Bilal Adnan Rawajbeh fra en landsby utenfor Nablus. Han var kaptein i den palestinske forebyggende sikkerhetsstyrken, en av de palestinske myndighetenes mektigste etterretningsorganisasjoner.

Pistol som ble brukt i angrepet skal ha tilhørt de palestinske sikkerhetsstyrkene.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise