Seksbarnsmor funnet drept på Vestbredden

Politiet blir mer og mer sikre på at det dreier seg om et terrorangrep.
Seksbarnsmoren Esther Hogan ble funnet drept etter en joggetur i nærheten av bosetningen hvor hun bodde. (Foto: Privat)

52 år gamle Esther Hogan ble søndag meldt savnet etter at hun ikke kom hjem fra en joggetur i nærheten av bosetningen Tal Menashe på Vestbredden. Natt til mandag ble hun funnet drept, skriver Yedioth Ahronot.

Politiet opplyser om at de blir stadig mer sikre på at det dreier seg om et terrorangrep. De sier de forventer arrestasjoner innen kort tid. Den 52 år gamle seksbarnsmoren skal ha blitt funnet med store skader mot hodet.

Et familiemedlem sier til Yedioth Ahronot at 52-åringen ofte gikk turer i området, enten alene eller sammen med venner. Da hun ikke returnerte fra joggeturen innså familien at det hadde skjedd noe alvorlig med henne.

– Hun var en fantastisk kvinne, full av liv og ikke redd for noe. Hun ble brått revet fra oss av noen ville dyr, sier familiemedlem Haim Feldman til avisen.

Forsvarsminister Benny Gantz lover at de ansvarlige for drapet skal bli tatt.

– Jeg deler sorgen til familien Horgen etter dette avskyelige drapet. Israels sikkerhetsstyrker jobber med å finne den avskyelige morderen, sier Gantz.

Politiet på åstedet hvor en 52 år gammel israelsk kvinne ble funnet drept natt til mandag. (Foto: Politiet)Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise