Tre netter på rad med rakettangrep

Fire personer, inkludert en gravid kvinne, ble skadet da de løp i sikkerhet.
Tre raketter er avfyrt mot Israel. To av dem ble skutt ned av rakettforsvaret Iron Dome. (Arkivfoto: IDF)
Terrorister på Gazastripen har avfyrt over 130 raketter mot Tel Aviv og det sentrale Israel. (Arkivfoto: IDF)
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

For tredje natten på rad ble det natt til mandag avfyrte raketter fra Gazastripen mot det sørlige Israel. To av rakettene var på vei mot befolket område, men ble skutt ned av rakettforsvaret Iron Dome, skriver Times of Israel.

Fire mennesker, inkluderte en gravid kvinne, ble lettere skadet etter å ha falt mens de prøvde å løpe til sikkerheten i et bomberom, opplyser helsepersonell.

Også natt til søndag og natt til lørdag avfyrte terrorister på Gazastripen raketter mot Israel. Over 40 raketter er avfyrt mot Israel i løpet av helga.

Statsminister Benjamin Netanyahu har gitt det israelske forsvaret beskjed om å være «forberedt på ethvert scenario» i forhold til Gazastripen. Forsvarsminister Benny Gantz sier forsvaret «vil gjøre alt for å bevare ro og fred».

Det israelske forsvaret opplyser mandag morgen om at fiskesonen utenfor kysten av Gazastripen er stengt av som følge av helgens uroligheter.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise