Tre israelere skadet i terrorangrep

Tilstanden er alvorlig for to av dem.
Israelsk helsepersonell henter de tre skadde etter terrorangrepet søndag 2. mai. (Foto: Magen David Adom)
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

Tre 19 år gamle religiøse studenter er skadet i et terrorangrep på Vestbredden. Tilstanden er alvorlig for to av dem. 19-åringene ble skutt fra en forbipasserende bil mens de stod ved et busstopp, skriver Times of Israel.

– IDF-soldater skjøt mot kjøretøyet, som stakk fra stedet. Vi søker nå etter kjøretøyet og det er satt opp veisperringer i området, opplyser forsvaret.

En av de skadde skal ha blitt kritisk skadet og fikk hjerte-lunge-redning i ambulansen på vei til sykehuset. Den andre som er alvorlig skadet skal ha falt inn og ut av bevissthet. Den tredje ble kun lettere skadet i angrepet.

– IDF og sikkerhetsstyrkene vil ikke hvile før de får tak i terroristene som stod bak angrepet, sier forsvarsminister Benny Gantz i en uttalelse.

Palestinske terrorgrupper hyller angrepet på de tre sivile israelerne, men ingen av terrorgruppene har så langt sagt at det var de som stod bak.

Angrepet skjer samme dag som det var landesorg i Israel etter ulykken i Meron i Nord-Israael, som kostet 45 mennesker livet natt til fredag.

Tidligere søndag ble en 60 år gammel palestinsk kvinne skutt i beinet av israelske soldater etter at hun forsøkte å angripe dem med kniv.

Soldater og redningsmannskap på stedet hvor tre israelske tenåringer ble skutt. (Foto: Magen David Adom)

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise