Amerikansk statsborger stod bak terrorangrep

Muntassir Shalabi skjøt tre israelske tenåringer kort tid etter at han kom hjem fra USA.
Helsepersonell og soldater på stedet hvor tre israelske tenåringer ble skutt av en palestinsk terrorist 2. mai. (Foto: MDA)
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Store militære styrker leter etter Muntassir Shalabi, som er identifisert som mannen bak skyteangrepet mot tre israelske tenåringer søndag 2. mai. To av tenåringene ble alvorlig skadet – en av dem kritisk – i terrorangrepet.

Palestineren skal være amerikansk statsborger og skal nylig ha returnert fra USA, hvor han skal ha bodd i flere år. Ifølge avisen Ha’aretz hadde Shalabi store økonomiske problemer etter å ha tapt penger på gambling.

Om det var penger som var motivasjonen for angrepet vites ikke, men palestinske myndigheter betaler ut store summer til dem som utfører terror. Blant annet har to barnemordere fått over 3,3 millioner kroner i terrorlønn.

Foreløpig er ingen pågrepet for selve terrorangrepet, men flere personer er arrestert for å ha hjulpet terroristen(e) med å gjemme seg. Blant annet skal bilen som ble brukt ha blitt brent opp for å skjule spor og bevismateriale.

Ifølge innbyggerne i landsbyen Aqraba nær Nablus har det israelske forsvaret omringet et hus hvor man mistenker at Shalabi befinner seg. Det er ikke kommet meldinger om at den mistenkte terroristen er pågrepet.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise