Flere terrorledere drept i luftangrep

Samtidig pågår det kraftige angrep mot Israel.
To terrorledere fra Islamsk Jihad ble drept i et presisjonsangrep mot leiligheten de befant seg i.
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Kamphandlingene mellom Israel og terroristene på Gazastripen fortsetter med full styrke. Så langt er over 350 raketter avfyrt mot sivilbefolkingen i Israel. Flere bolighus er truffet og minst 31 israelere er skadet i angrepene.

Det pågår nå kraftige rakettangrep mot byene Ashkelon og Ashdod. Det rapporteres om at flere av rakettene har truffet byene.

Det israelske forsvaret har svart på rakettangrepene med å bombe over 130 terrormål på Gazastripen. Tirsdag ettermiddag kommer det meldinger om at to ledere i terrorgruppen Islamsk Jihad er drept i et israelsk luftangrep.

Også mandag ble en terrorleder drept i et luftangrep. Ifølge Hamas skal 25 personer nå være drept i de israelske luftangrepene. Det israelske forsvaret sier de fleste av de drepte, minst 15, var terrorister som avfyrte raketter mot Israel.

Det er også kommet meldinger om drepte barn i konflikten. Det israelske forsvaret sier flere skal være drept av Hamas-raketter som landet inne på Gazastripen.

Flere raketter skal ha truffet byene Ashdod og Ashkelon i Sør-Israel. Her har en rakett truffet et boligområde i Ashdod.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise