Flere terrorledere drept i luftangrep

Samtidig pågår det kraftige angrep mot Israel.
To terrorledere fra Islamsk Jihad ble drept i et presisjonsangrep mot leiligheten de befant seg i.

Kamphandlingene mellom Israel og terroristene på Gazastripen fortsetter med full styrke. Så langt er over 350 raketter avfyrt mot sivilbefolkingen i Israel. Flere bolighus er truffet og minst 31 israelere er skadet i angrepene.

Det pågår nå kraftige rakettangrep mot byene Ashkelon og Ashdod. Det rapporteres om at flere av rakettene har truffet byene.

Det israelske forsvaret har svart på rakettangrepene med å bombe over 130 terrormål på Gazastripen. Tirsdag ettermiddag kommer det meldinger om at to ledere i terrorgruppen Islamsk Jihad er drept i et israelsk luftangrep.

Også mandag ble en terrorleder drept i et luftangrep. Ifølge Hamas skal 25 personer nå være drept i de israelske luftangrepene. Det israelske forsvaret sier de fleste av de drepte, minst 15, var terrorister som avfyrte raketter mot Israel.

Det er også kommet meldinger om drepte barn i konflikten. Det israelske forsvaret sier flere skal være drept av Hamas-raketter som landet inne på Gazastripen.

Flere raketter skal ha truffet byene Ashdod og Ashkelon i Sør-Israel. Her har en rakett truffet et boligområde i Ashdod.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise