To drept i rakettangrep – flere skadet

Hamas sier de avfyrte 137 raketter mot Israel i løpet av fem minutter.
En kvinne ble drept da en rakett traff denne boligen i Ashkelon i Sør-Israel. (Foto: Twitter)
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

To personer er drept og flere andre skadet i et rakettangrep som traff flere boliger i byen Ashkelon i Sør-Israel. Tilstanden er alvorlig for minst en av de skadde. Ashkelon er under et kraftig angrep fra terroristene på Gazastripen.

De drepte er to israelske kvinner i 60- og 80-årene. Begge var dårlige til beins og rakk derfor ikke å komme seg i sikkerhet i tide.

Hamas selv påstår at de avfyrte 137 raketter mot Ashkelon og nærliggende byer i løpet av fem minutter. Målet har vært å overbelaste rakettforsvaret Iron Dome, slik at rakettene skulle forårsake mest mulig skade.

Flere bolighus er truffet og mange er skadde.

En kvinne ble drept en rakett traff denne boligblokken i Ashkelon. Flere bolighus er truffet i byen.

Også tidligere i dag har flere raketter truffet Ashkelon og andre byer. Totalt skal flere personer være alvorlig skadet i de massive angrepene. Alle de 160.000 innbyggerne i Ashkelon er bedt om å holde seg i bomberom.

En barneskole i Ashdod ble også truffet av en rakett, men skolen var tom. Skolene i området er stengt på grunn av de pågående kamphandlingene.

De enorme rakettangrepene mot sivilbefolkningen i Israel vil tvinge frem et kraftig svar fra Israel. Det er lite sannsynlig at den pågående runden med stridigheter vil avsluttes med det første.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise