Far og datter drept i nye rakettangrep

Fem sivile er drept etter at over 1000 raketter er avfyrt mot Israel.
En far og datter ble drept da bilen deres ble truffet av en rakett fra Gazastripen. Moren, som også satt i bilen, er alvorlig skadet. Fem israelere, alle sivile, er drept de siste dagene. Over 1000 raketter er avfyrt mot Israel. (Foto: MDA)
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

Terrorister på Gazastripen avfyrte tidlig onsdag morgen nye rakettangrep mot det sentrale Israel. En far og hans 16 år gammel datter ble drept da bilen de satt i ble truffet av en rakett. Moren som også var i bilen er alvorlig skadet. De drepte tilhører en israelsk-arabisk familie, skriver Times of Israel.

– Rakettene til Hamas skiller ikke mellom jøder og arabere, sier Yair Revivo, som er ordfører i byen Lod, hvor mange araber bor, sør for Tel Aviv.

Siden mandag kveld har terroristene på Gaza avfyrt over 1000 raketter mot sivilbefolkningen i Israel. Fem personer er så langt drept, alle sivile. I tillegg er flere titalls personer skadet, tilstanden er alvorlig for flere av dem.

Natt til onsdag tilbragte hundretusenvis av israelere natten i bomberom etter nye rakettangrep mot storbyen Tel Aviv og byen Sheva. En mann i 80-årene fikk hjerteinfarkt da han prøvde å løpe i sikkerhet. Tilstanden er alvorlig.

Et bolighus ved Yehud nord for flyplassen Ben Gurion ble totalødelagt etter å ha blitt truffet av en rakett. Til alt hell hadde hele familien klart å komme seg i bomberom i tide. Bilder viser at huset er totalskadet.

Det israelske forsvaret har svart på angrepene med å bombe en rekke terrormål på Gazastripen. Natt til onsdag skal to Hamas-topper være drept. Tirsdag ble også to topper i terrorgruppen Palestinsk Islamsk Jihad drept.

Ifølge Hamas skal 35 personer være drept på Gazastripen. Det israelske forsvaret opplyser om at mange av de drepte var terrorister fra Hamas og Islamsk Jihad. Flere ble drept mens de avfyrte raketter mot Israel.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise