Hamas angrep begravelsen til 5-åring drept i rakettangrep

Terrorgruppen angrep med viten og vilje begravelsesfølget til Ido Avigal.
Fem år gamle Ido Avigal ble drept i et rakettangrep fra Gaza. Flere andre i familien ble alvorlig skadet.
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Midt under begravelsen til fem år gamle Ido Avigal, som onsdag ble drept i et palestinsk rakettangrep, avfyrte palestinske terrorister på Gazastripen raketter mot begravelsesfølget, som måtte kaste seg i sikkerhet.

Rakettalarmen begynte ule å da Idos far Asaf Avigal leste minneord om sønnen, hvor han beklaget for at han ikke hadde klart å beskytte sønnen sin. 5-åringen ble drept av granatsplinter som klarte å gjennombore vinduet i bomberommet han befant seg i. Også guttens mor og søster ble skadet.

Ifølge den israelske kringkasteren Kan er det ingen tvil om at rakettangrepet var ment å forstyrre begravelsen til 5-åringen, siden Kiryat Gat ikke har vært særlig angrepet i denne runden med konflikt, skriver Times of Israel.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise