En drept og flere skadet i nye angrep

Over 2300 raketter er nå avfyrt mot sivilbefolkningen i Israel siden mandag.
En person ble drept og flere skadet da en rakett eksploderte i Ramat Gan utenfor Tel Aviv. (Foto: Magen David Adom)
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Selv om det har kommet rapporter om at det pågår forhandlinger om en våpenhvile, fortsetter rakettangrepene fra Gazastripen. Lørdag ettermiddag ble en person drept og flere skadet da en rakett eksploderte i Ramat Gan utenfor Tel Aviv. Også flere andre områder rundt Tel Aviv skal være truffet.

Også i den arabiske byen Taibe nordøst for Tel Aviv eksploderte en rakett.

Samtidig fortsetter de israelske angrepene mot Hamas og Islamsk Jihad på Gazastripen. Det israelske forsvaret sier de har bombet minst 20 av rakettutskytningsrampene til Hamas i løpet av dagen. Ti personer er nå drept i Israel, ni av dem sivile. I tillegg er over 100 skadet, flere alvorlig og kritisk. Siden mandag kveld er det avfyrt over 2300 raketter mot Israel.

Ifølge Hamas er over 120 personer drept på Gazastripen siden mandag. Det israelske forsvaret sier at langt over halvparten av dem var terrorister fra Hamas og Islamsk Jihad, men det er også flere barn blant de drepte.

Det israelske forsvaret sier de prøver å unngå alle sivile tap, men at Hamas bruker sivile som skjold ved blant annet å avfyre raketter fra befolkede områder. Det israelske forsvaret sier også at flere sivile på Gaza er drept av Hamas sine egne raketter, da flere hundre av dem har landet inne på Gaza.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise