Israel angrepet med 200 raketter i natt

Samtidig kommer det meldinger om at en våpenhvile nærmer seg.
En bolig i Beer Sheva ble truffet av en rakett, men familien var heldigvis i bomberom og ingen ble skadet. (Foto: Twitter)
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Det israelske forsvaret opplyser om at det er avfyrt rundt 200 raketter mot Israel fra Gazastripen fra fredag kveld til lørdag morgen. 100 av rakettene ble skutt ned av rakettforsvaret Iron Dome, mens 30 raketter ikke skal ha nådd Israel og landet inne på Gazastripen.

I byen Beer Sheva ble en bolig truffet av en av rakettene fra Gaza, men ingen skal ha kommet til skade. Også i byen Ashdod skal raketter ha truffet bygg. 19 personer havnet på sykehus i Beer Sheva, de fleste ble skadet på vei til bomberom.

Det israelske forsvaret sier de har bombet flere titalls mål tilhørende Hamas og Islamsk Jihad, de to palestinske terrorgruppen som avfyrer raketter mot sivilbefolkningen i Israel. Flere rakettutskytningsramper skal være bombet.

Samtidig kommer det meldinger om at det skal nærme seg en våpenhvile. En anonym diplomat sier til Times of Israel at han tror det vil bli en våpenhvile mellom Israel og Hamas i løpet av de kommende dagene.

Siden mandag har terrorister på Gaza avfyrt over 2000 raketter mot Israel. Ni er blitt drept og over hundre skadet, flere alvorlig og kritisk, i angrepene.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise