To knivstukket i terrorangrep i Jerusalem

Skjedde bare timer etter et annet knivangrep på Vestbredden.
Ambulansepersonell på stedet hvor to personer ble knivstukket av en terrorist mandag 13. september. (Foto: Zaka)
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

En terrorist knivstakk to sivile utenfor en av de travleste busstasjonene i Jerusalem mandag ettermiddag, skriver nettavisen Times of Israel.

Ofrene, to menn i 20-årene, ble moderat skadet i angrepet. De er fraktet til sykehus hvor de får behandling for knivskader i øvre del av kroppen.

En politimann som var i nærheten fikk skutt og nøytralisert terroristen før han rakk å skade flere. Terroristen, som er identifisert som en 17 år gammel palestiner fra Hebron, er fraktet til sykehus. Tilstanden hans er alvorlig, men bilder viser at terroristen smiler i det han fraktes bort fra åstedet på en båre.

Hendelsen skjedde timer etter at en annen terrorist forsøkte å knivstikke to israelske soldater på Vestbredden. I den hendelsen ble terroristen skutt før han rakk å skade noen. Han ble skutt i armen og er fraktet til sykehus.

Også fredag var det et knivangrep i Jerusalem. En mann ble skutt da han forsøkte å knivstikke politifolk i Gamlebyen i Jerusalem. Han døde senere av skadene. I tillegg har det vært flere rakettangrep fra Gazastripen i helgen.

Denne kniven ble brukt i angrepet som skadet to sivile. Kniven ble bøyd i angrepet. (Foto: Politiet)

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise