Grensepoliti alvorlig skadet i bilterror

– Nok en påminnelse om trusselen vi står overfor, sier politisjef.
En israelsk grensepoliti ble alvorlig skadet i et bilterror-angrep natt til torsdag 14. oktober. (Foto: Politiet)

En israelsk grensepoliti ble alvorlig skadet i et tilsynelatende bilterror-angrep nær kontrollpunktet Qalandiya nord for Jerusalem natt til torsdag. En 22 år gammel palestiner skal ha kjørt bilen med høy fart inn i politimannen.

– Dette angrepet er nok en påminnelse om trusselen som eksisterer i enhver operasjonell aktivitet og i ethvert område som vi opererer i, sier Doron Turjeman, distriktssjef for politiet i Jerusalem.

Den 20 år gamle politimannen ble fraktet til sykehuset i Jerusalem med moderate skader, men tilstanden forverret seg utover natten. Tilstanden regnes nå som alvorlig, men stabil, opplyser sykehuset til Times of Israel.

Etter at den mistenkte hadde kjørt på 20-åringen med bilen sin skal andre soldater i nærheten ha avfyrt skudd mot bilen, som gjorde at han krasjet i en vegg. Den mistenkte terroristen skal ha fått moderate hodeskader og ble fraktet til et sykehus i Jerusalem for behandling.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise