Nektet å bli løslatt til Gaza

Den palestinske kvinnen Amna Muna skapte en kortvarig forsinkelse i gjennomføringen av fangeutvekslingen tirsdag, da hun nektet å bli sluppet fri til Gaza-stripen. Løsningen ble at Muna i stedet ble deportert til Tyrkia.

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

Muna satt fengslet i Israel for sin medvirkning til drapet på tenåringen Ofir Rahum i 2001. Hun skal ha vært en lederskikkelse blant de palestinske kvinnene i fengslet, og medierapporter har tidligere fortalt at hun terroriserte andre fanger. Det kan være i frykt for hevn fra andre fanger og deres pårørende at Muna nektet å bli utlevert til Gaza.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise