Tyrkiske styrker rykket inn i Nord-Irak

Tyrkiske militærstyrker rykket onsdag inn i Nord-Irak, noen timer etter at militante kurdiske grupper hadde drept 24 soldater og skadet 18 i angrep langs grensen.

Tyrkisk TV melder at styrkene har rykket fire kilometer inn i Irak. Nyhetsbyrået Dogan melder at 20 militante kurdere er drept i kampene. Gårsdagens angrep mot de tyrkiske styrkene skal være det dødeligste angrepet fra kurdiske styrker siden 1990-tallet.

Forrige artikkelEgypt skal forhandle om siste 550 fanger
Neste artikkelTo soldater påkjørt ved kontrollpost
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.