Ny flåte på vei

To skip med 27 internasjonale aktivister er på vei fra Tyrkia mot Gaza-stripen, melder israelske medier.

Aktivistene bak forsøket på å bryte den israelske sjøblokaden har hittil prøvd å unngå medieoppmerksomhet, for å unngå politisk press og sabotasje som kunne hindret skipene fra å legge fra kai. Ombord i skipene skal det være humanitær hjelp til Gaza verdt drøyt 150.000 kroner. IDF melder at skipene kommer til å bli stanset. Israels sjøblokade av Gaza-stripen er lovlig etter internasjonal rett. Målet med blokaden er å hindre våpenleveranser til terrorgruppene på Gaza-stripen. Alle som vil levere sivile varer til Gaza-stripen kan samarbeide med israelske myndigheter om levering gjennom grensestasjonene på land.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise