22.000 palestinere dro etter at IDF gikk inn

Den israelske hæren har tatt kontroll over den palestinske flyktningeleiren Balata utenfor Nablus, og satt opp minst to kommandoposisjoner. Etter ordre fra IDF har 22.000 palestinere som bor i flyktningeleiren torsdag forlatt området, og dratt mot Nablus. IDF gav palestinerne fritt leide, så lenge de ikke bar våpen. Noen palestinere har valgt å bli igjen […]

Den israelske hæren har tatt kontroll over den palestinske flyktningeleiren Balata utenfor Nablus, og satt opp minst to kommandoposisjoner. Etter ordre fra IDF har 22.000 palestinere som bor i flyktningeleiren torsdag forlatt området, og dratt mot Nablus. IDF gav palestinerne fritt leide, så lenge de ikke bar våpen. Noen palestinere har valgt å bli igjen i flyktningeleiren. Palestinske kilder har hevdet at deres styrker fanget 14 israelske soldater i en bygning torsdag formiddag, og truet dem på livet. IDF avviser påstandene. Israelske soldater skal ha gått fra hus til hus og brutt seg inn, ifølge palestinske kilder. IDF sier de vil opprettholde kontrollen av flyktningeleiren inntil de når sine mål: Arrestasjon av mistenkte terrorister og konfiskering av våpen.
Kampene om Balata startet natt til torsdag, og én israelsk soldat og 10 palestinere er hittil rapportert drept. Det er første gang Israel går inn i en flyktningeleir etter utbruddet av intifadaen i september 2000.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise