IDF svarer hardt mot kibbutzterroren

Tidlig tirsdag morgen gikk israelske styrker inn i den selvstyrte palestinske byen Tulkarem på Vestbredden. Dette var en del av det militære svaret på terrorangrepet som natt til mandag drepte fem israelere i kibbutzen Metzner. Sendt mandag kveld ødela IDF huset til Tanzim-lederen i Tulkarem. Omlag klokken tre tirsdag morgen kom 30 stridsvogner inn i […]

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Tidlig tirsdag morgen gikk israelske styrker inn i den selvstyrte palestinske byen Tulkarem på Vestbredden. Dette var en del av det militære svaret på terrorangrepet som natt til mandag drepte fem israelere i kibbutzen Metzner. Sendt mandag kveld ødela IDF huset til Tanzim-lederen i Tulkarem.
Omlag klokken tre tirsdag morgen kom 30 stridsvogner inn i flyktningeleiren i Tulkarem, støttet av pansrede kjøretøy og jeeper. Dette skriver Ha’aretz på grunnlag av palestinske kilder. Mandag gikk den israelske regjeingen inn for å gi et hardt og umiddelbart svar til terrorangrepet natt til mandag.
Det er ventet at også Nablus vil bli gjennomsøkt på jakt etter terrorister fra Fatahs Tanzim.
Mandag ble en 2 år gammel palestinsk gutt drept av israelsk ildgivning nær byen Rafah sør på Gaza-stripen.

Forrige artikkelIngen forhandlinger før terror stanser
Neste artikkelStans terroren umiddelbart!
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.