FAKTA OM ISRAELSKE PARTIER:

Partileder: Yaakov Litzman, Moshe Gafni Stiftet: 1992 Antallet Knesset-medlemmer etter valget i 2009: 5 (6 i 2006) Kampsaker: Som Shas, kjemper UTJ for utdanningsinstitusjonene og støtteordningene til ultraortodokse. Ble dannet som en allianse mellom to ultraortokse grupper i 1992, men splittet igjen i 2004. Til valget i mars 2005 var Flag of Torah og Agudat Israel igjen […]

Partileder: Yaakov Litzman, Moshe Gafni
Stiftet: 1992
Antallet Knesset-medlemmer etter valget i 2009: 5 (6 i 2006)
Kampsaker: Som Shas, kjemper UTJ for utdanningsinstitusjonene og støtteordningene til ultraortodokse.

Ble dannet som en allianse mellom to ultraortokse grupper i 1992, men splittet igjen i 2004. Til valget i mars 2005 var Flag of Torah og Agudat Israel igjen samlet på en valgliste.

Ved valget i januar 2009 endte United Torah Judaism på fem mandataer, ned ett mandag fra 2006.

 

Forrige artikkelIsrael Beiteinu
Neste artikkelShas og Pensjonistpartiet blir med
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.