Erdogan til Mubarak: – Lytt til befolkningen

Tyrkias statsminister Tayyip Erdogan ba tirsdag Egypts president Hosni Mubarak om å være lydhørt overfor sitt folks krav. – Lytt til folkets bønn og svært humanitære krav. Møt folkets krav om frihet uten å tvile, oppfordret Erdogan. – Mubarak må gå av og forlate landet for å forhindre blodbad, krevde reformaktivist og tidligere IAEA-leder Muhammed […]

MIFF trenger flere medlemmer for å bekjempe Israelhat og jødehat. Klikk her og bli medlem gratis ut året.

Tyrkias statsminister Tayyip Erdogan ba tirsdag Egypts president Hosni Mubarak om å være lydhørt overfor sitt folks krav.
– Lytt til folkets bønn og svært humanitære krav. Møt folkets krav om frihet uten å tvile, oppfordret Erdogan.
– Mubarak må gå av og forlate landet for å forhindre blodbad, krevde reformaktivist og tidligere IAEA-leder Muhammed El-Baradei i et intervju med Al-Arabiyah tirsdag.
Tidligere på dagen forklarte en talskvinne i FN at hun hadde fått ubekreftede rapporter om at 300 mennesker var drept og over 3.000 såret i uroen i Egypt.

Forrige artikkelPeres til Merkel: – Lær av Gaza-stripen
Neste artikkelPA-regjering vil utlyse lokalvalg
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -